Helyi közélet

2014.09.12. 09:27

A Dumajam egyik célja: megfékezni Badárt

Debrecen - Különleges produkcióval kezdődik az ősz első Dumaszínháza.

Debrecen - Különleges produkcióval kezdődik az ősz első Dumaszínháza.Aranyosi Péter, Badár Sándor és Kovács András Péter lép fel a Lovardában szeptember 25-én 19 órától – egymást próbálja majd meglepni a három humorista, akik egyszerre állnak majd a színpadon a Dumajam produkcióban.

„Megtiltom, hogy pofázzon”

Az őszi időszak első Dumaszínháza mindjárt egy különleges műsorral kezdődik, a Dumajam ugyanis szakít azzal a hagyománnyal, hogy egymást követik a színpadon a humoristák, ebben a műfajban a három nevettető közösen sztorizik egész este.

A dumajam lényege, hogy nem készülünk rá előre, Badárnak, amikor beül az autóba, meg is szoktam tiltani, hogy pofázzon, mondja majd el inkább a színpadon. Nagyon nehezen tudja ezt megtartani, az biztos, hiszen arról az emberről van szó, aki a stand up dumálás világrekordját tartja hét óra hosszában. A dumajam vele ezért dupla munka, mert őt meg kell fékezni, fogni, figyelni kell rá. Ennek a műfajnak az a lényege, hogy mi hárman a színpadon jól érezzük magunkat, mert akkor a közönség is jól érzi magát. Legnagyobb ereje a fellépésnek a meglepetés, tudjunk olyan sztorit mondani a másiknak, ami kivált belőle valamit. Nagyon fontos megtalálni egymás ritmusát, az ilyen kidumáló embereknek talán az az egyik legnagyobb munka, hogy hagyja a másikat érvényesülni” – osztotta meg gondolatait a fellépés kapcsán portálunkkal Aranyosi Péter.

HBN-SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában