Helyi közélet

2014.08.29. 10:33

Vadászok, horgászok és iparosok nagy napja Nánáson

Hajdúnánás - Vadhívó bemutatótól afrikai trófea fotó-kiállításig, vadászkürtös térzenétől a főzőversenyig, horgászversenytől a Bocskai Koronáig, és persze a sporttól a játékig minden féle program lesz szombaton a XXIII. Hajdú-Bihar Megyei Vadásznapon, amelyet ezúttal Hajdúnánáson, a gyógyfürdő területén rendez meg a megyei vadgazdálkodási szövetség és a hajdú-bihari vadászkamara.

Hajdúnánás - Vadhívó bemutatótól afrikai trófea fotó-kiállításig, vadászkürtös térzenétől a főzőversenyig, horgászversenytől a Bocskai Koronáig, és persze a sporttól a játékig minden féle program lesz szombaton a XXIII. Hajdú-Bihar Megyei Vadásznapon, amelyet ezúttal Hajdúnánáson, a gyógyfürdő területén rendez meg a megyei vadgazdálkodási szövetség és a hajdú-bihari vadászkamara.Az egész napos rendezvény eseményeit úgy állították össze a rendezők, hogy a vendégek bepillanthassanak a vadászat minden mozzanatába, rejtelmeibe, ízelítőt kaphassanak az ősi sport szépségéből.

A vadásznap társrendezvénye a XII. Hajdúnánási Regionális Vállalkozói Napok és Termékkiállítás, amelyen a Hajdúság gazdasága mutatkozik be.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában