Helyi közélet

2014.08.30. 20:46

Tíz év alatt többet fejlődött, mint előtte 150 évig

Hajdúsámson - Jubileumi városnapot tartottak szombaton Hajdúsámsonban.

Hajdúsámson - Jubileumi városnapot tartottak szombaton Hajdúsámsonban.

A szomszédvár Nyíradony és Hajdúsámson lakossága 1996-ban még hasonló volt nagyságú volt, ám az azóta eltelt idő alatt csaknem megkétszereződött a jubiláló városban élők száma – mondta ünnepi beszédében Tasó László infrastruktúráért felelős államtitkár, volt nyíradonyi polgármester. A szombaton megrendezett városnapi ünnepségen megígérte a sámsoniaknak, hogy lobbizni fog a város további fejlődéséért.

Hamza Gábor polgármester hosszan sorolta azokat a fejlesztéseket, melyek az elmúlt egy évtizedben, illetve négy év alatt városiasabbá tették a települést, majd hozzá tette, tíz év alatt többet fejlődött, mint előtte 150 évig, ami az ott élő nagyszerű emberek szorgalmának köszönhető. Egyben bejelentette, hogy nem indul újra a polgármesteri címért, de reméli, utódja is legalább annyira sikeres lesz, mint ő lés az általa több cikluson át vezetett képviselő-testületek.

A városnapon nagyon sok programból – főzőverseny, kispályás foci, különböző művészeti csoportok bemutatója – válogathattak a sportpályára kilátogatók, akik megyei bajnoki mérkőzést is láthattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában