Helyi közélet

2014.08.08. 07:47

Tánctábor gyerekeknek

Pocsaj - Július 11-ével záródóan egy héten keresztül tánctábor várta a pocsaji teleházban az érdeklődő gyerekeket, akik ez idő alatt többféle kézműves tevékenységben is kipróbálhatták magukat.

Pocsaj - Július 11-ével záródóan egy héten keresztül tánctábor várta a pocsaji teleházban az érdeklődő gyerekeket, akik ez idő alatt többféle kézműves tevékenységben is kipróbálhatták magukat.A hét minden napjára jutott bőven tennivaló és elfoglaltság. Minden délelőtt táncoktatás, délutánonként pedig gyöngyfűzés, csuhéfonás, agyagozás, Pocsaj helytörténetének megismerése, hímzés, batikolás tette tartalmassá a napot. Az elkészült tárgyakból kiállítást rendeztek az iskola aulájában.

Végül bemutatták, mit tanultak egy hét alatt. A műsorok után vacsorával kínálták a táborozókat, kísérőiket és a meghívott vendégeket, majd a Madaras Népi Együttes húzta a talpalávalót.

HBN-NKM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában