Helyi közélet

2014.08.22. 15:06

Szándékos volt a félhomály

Debrecen - Azok közül, akik részt vettek augusztus 20-án este a Nagyerdei Stadionban tartott zenés műsoron sokan furcsának találták, hogy végig félhomály uralkodott a létesítményben.

Debrecen - Azok közül, akik részt vettek augusztus 20-án este a Nagyerdei Stadionban tartott zenés műsoron sokan furcsának találták, hogy végig félhomály uralkodott a létesítményben. Egyetlen percre sem kapcsolták fel a nagy reflektorokat. Így néhányan arra panaszkodtak, hogy nem lehetett rendesen látni a virágkocsikat.

A Sztárok és Szirmok című műsor nem egy meccs közvetítése volt. A fény, a hang és a különböző látványelemek használata, az 1500 fellépő színpadra kerülése egy előre megálmodott koreográfia és művészi koncepció alapján történt - közölte ezzel kapcsolatos kérdésünkre a főnix rendezvényszervező sajtóreferense, Kerekes Sándor.

HBN-OCs


Debrecen – Közel 18 ezren voltak kíváncsiak a virágkarnevál záróakkordjára, amelyet „Karnevál Éj” címmel a Nagyerdei Stadionban rendeztek meg szerda este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában