Helyi közélet

2014.08.28. 10:31

Jegyzet: Inkább ezt vállalják be!

<em>Ha nem vesszük komolyan a pártok ígéreteit (már amelyikét, mert olyan is van, amelyik erre sem veszi a fáradtságot), hanem inkább úgy tekintünk rájuk, mint Hofi nyomában csetlő-botló gyengécske humoristákra, máris viccesebbé válik a következő 1,5 hónap</em>. Fabók Ágnes jegyzete.

Ha nem vesszük komolyan a pártok ígéreteit (már amelyikét, mert olyan is van, amelyik erre sem veszi a fáradtságot), hanem inkább úgy tekintünk rájuk, mint Hofi nyomában csetlő-botló gyengécske humoristákra, máris viccesebbé válik a következő 1,5 hónap. Fabók Ágnes jegyzete.

Vagy legalábbis nem kapunk idegbajt, amikor egymásra licitálva blődségekkel próbálnak szavazatokat happolni. Éppen most olvastam valamelyik új baloldali csapattól, egyenlőséget (kivel, hogyan?), szabadságot (egyhetest, kéthetest vagy asszonymentest?), munkát (de milyet és hol?) ígér. A másik meg nőbarát Budapestet vizionál. Az milyen? Több lesz a női toalettekben a vécéfülke, vagy puhább a papír? Szélesebbek lesznek a parkolók, netán egyenesen nősávot alakítanak ki a buszsávok helyén? Esetleg szép lenne egy rózsaszínre festett Szépművészeti Múzeum… A nőknek úgyis van szépérzékük, nem?! Hát, nem! Eddig, és ne tovább! Vagy ha igen, akkor legalább ígérjenek valami választóbarátot, amit számon is lehet kérni. Például, ha a XY-t megválasztják, akkor a fizetése felét minden hónapban másik családsegítőnek, alapítványnak, kórháznak adja. Ezt vállalják be inkább, ne a jeges vizes kihívást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában