Helyi közélet

2014.08.31. 10:19

Betörők rendőrkézen

A rendőrök elfogtak két helyi férfit, akik betörtek egy házba Debrecenben.

A rendőrök elfogtak két helyi férfit, akik betörtek egy házba Debrecenben.

Egy állampolgár 2014. augusztus 29-én 11 óra 33 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy ismeretlenek Debrecen külterületén, Dombostanyán, egy háznak az ajtaját befeszítették és onnan egy gázpalackot tulajdonítottak el. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint felvették a kapcsolatot a bejelentővel.

A kapott személyleírás alapján az egyenruhások látókörébe került egy 18 éves helyi lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A rendőrök másnap otthonában intézkedés alá vonták K. Norbertet, akinek a lakásában, az ágyneműtartóban próbált elbújni társa, a 27 éves L. Gábor, azonban őt is elfogták.

A járőrök K. Norbertet és L. Gábort előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terheltekkel szemben – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában