Helyi közélet

2014.07.29. 14:43

Órákon át hiába várták a sztárokat

Hajdúböszörmény-Pród - Jogi úton venne elégtételt a pródi falunap szervezője.

Hajdúböszörmény-Pród - Jogi úton venne elégtételt a pródi falunap szervezője.

Hiába várta mintegy 2,5-3 ezer ember Pródon a mulatós zenét éneklő Jollyt és Suzyt, akik a falunap sztárvendégeiként léptek volna színpadra vasárnap 18 órától. – Nem értesítettek bennünket arról, hogy lemondták volna a koncertet. Háromnegyed 7-kor telefonáltam a műsorszervezőnek, akivel a szerződést megkötöttük. Azt ígérte, két órán belül megérkeznek. Mivel egyre nőtt az elégedetlenség, igyekeztem megnyugtatni az embereket. Mivel továbbra sem futottak be, elkértem a duó menedzserének telefonszámát, aki végül adminisztrációs hibára hivatkozva beismerte a felelősségét – magyarázza Hortó János főszervező.

Azért tartja felháborítónak a koncert elmaradását, mert az együttes több százezer forintért vállalta a fellépést, a díj egy részét pedig előlegként átutalták. Azt mondja, a duó helyett küldtek ugyan egy másik énekest (Robertót, a „mulatós masszőrt”), aki este 10-re érkezett meg, de ők Jollyt és Suzyt szerződtették.

– Ajánlották, hogy bepótolják a koncertet, de a színpad bérlésének költségét nekünk kellene állni, erre viszont nincs újabb 200 ezer forintunk. Azért viseltek meg nagyon a történtek, mert sokan engem hibáztatnak a koncert elmaradása miatt. Elveszítettem a hitelem az emberek előtt, pedig nem én hibáztam! – így a szervező, aki elárulta, jogi úton szeretne elégtételt, ezért ügyvédhez fordult. Kerestük a műsorszervezőt és a menedzsert is, ők viszont nem kívántak nyilatkozni.

HBN


Hajdúböszörmény-Pród - Előre nem látható egyeztetési problémák miatt nem érkezett meg Jolly és Suzy a pródi falunapra – írta közleményében a duót képviselő menedzseriroda képviselője, aki kedden még azt mondta, hogy nem kívánnak nyilatkozni az ügyről.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában