Helyi közélet

2014.07.21. 08:53

Megfújta a kukoricát - Rendőrségi hírek a megyéből

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő elfogatóparancs alapján.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő elfogatóparancs alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elő, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást, őrizetbe vétele mellett egy 23 éves férfival szemben.

Egy mezőőr 2014. július 20-án 20 óra 30 perc körüli időben Szerep külterületén, egy mezőgazdasági területen érte tetten a férfit, aki kukoricát tulajdonított el. A mezőőr értesítette az egyenruhásokat, akik a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a tolvajt, aki 72 órán belül bíróság elé áll.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában