Helyi közélet

2014.07.20. 11:34

Két versenyt is megnyert a győztes

Hajdúszoboszló - Ezreket vonzott a hajdúszoboszlói strandon szombaton délután megrendezett Hajdúság Szépe, valamint az Alpok-Adria nemzetközi szépségverseny helybeli fordulója.

Hajdúszoboszló - Ezreket vonzott a hajdúszoboszlói strandon szombaton délután megrendezett Hajdúság Szépe, valamint az Alpok-Adria nemzetközi szépségverseny helybeli fordulója. A győztes tehát két szépségversenyt is megnyert. Ne szaladjunk azonban ilyen gyorsan előre, mert bár az eredményhirdetés este volt a strand szabadtéri színpadán, a versenyt délután tekinthette meg a közönség a kalózhajó színpadán.

Tizenkét, szebbnél szebb hölgy – mindannyian Hajdú-Biharból – előbb a helyszínhez igazodva, kalózruhában lépett a strand közönsége, valamint a tíz tagú zsűri elé. Ezt követően koktél-m végül fürdőruhában mutatta meg bájait. A bemutatkozást is pontozták az ítészek, csak úgy, mint a fürdő- és koktélruhás bemutatkozást. Amíg a lányok az öltözőbe készültek a következő fellépésükre, addig az új sztár, Bogi szórakoztatta a nézőket.

A szépségverseny győztesének járó korona a debreceni Tóth Valentina fejére került, második helyezett lett az ugyancsak debreceni Kun Zsanett, míg a szépségkirálynő második udvarhölgyének Tóth Tünde Anikót választotta a zsűri. A verseny előtti nap estéjén zárult a közönségszavazás, a hajdúszoboszlói Váradi Anett kapta a legtöbb szavazatot. A Napló különdíját az esztári Farkas Erika kapta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában