Helyi közélet

2014.07.26. 15:26

Finisben a Campus

Debrecen - Pontos nézőszám még nincs és még a zárónap programja is hátra van, de már most biztos, hogy az idei Campus Fesztivál a szervezők minden várakozását felülmúlja.

Debrecen - Pontos nézőszám még nincs és még a zárónap programja is hátra van, de már most biztos, hogy az idei Campus Fesztivál a szervezők minden várakozását felülmúlja.

„Sikerült nagyon jól kihasználnunk a Nagyerdei Stadion melletti park valamennyi adottságát, a visszajelzésekből az derült ki számunkra, hogy a programhelyszíneket ideálisan helyeztük el, szeretik a látogatók a területet - mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató. A fesztivál idei programkínálatára is büszkék vagyunk, esténként minden színpad és program teltházak előtt zajlott, az előadók egytől-egyig a fesztivál közönségének lelkesedését dicsérték. Ami pedig a fesztiválon kívüli életet illeti, szerencsére problémamentesen zajlik.

A Campus Fesztivál második napján az elektronikus zene képviselői és a Víztorony Pódium programjai is folyamatosan nagy tömegeket vonzottak. Míg az első órában a svájci sztár lemezlovas DJ Antoine-é volt a főszerep, a másodikban Kiss Ádám és a Parno Graszt járt élen.

A Nagyszínpad melletti Gasztrofaluban nem csak a fesztiválozók pihentek meg, hanem a fellépő zenészek is. Így együtt lehetett borozni Galambos Dorinával és a Mrs. Columbo tagjaival, de itt időzött Ganxsta Zolee, a Heaven Street Seven frontembere Szűcs Krisztián, és a Vad Fruttik teljes legénysége is.

A fesztivál zárónapjának leginkább várt programja a hazai pályás Tankcsapda koncert lesz. Az idén 25 éves rockzenekar, már nagyon készül az esti ünneplésre: „Debreceni zenekarként a Campus Fesztiválon játszani izgalmas kihívás, ami motivál minket. Kellő komolysággal készülünk a bulira a koncertműsort és a látványt illetően is. - nyilatkozta Lukács Laci. Izmos, csaknem két órát zenélünk majd egy kitűnő új helyszínen. A többi fellépéstől az is megkülönbözteti a debrecenit, hogy Labi, a zenekar egykori basszusgitárosa két-három számban is feltűnik majd a színpadon.”

A Nagyszínpadon a debreceni PG Csoport nyit, majd Rúzsa Magdi és a Kowalsky meg a Vega melegíti be a deszkákat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában