Helyi közélet

2014.07.16. 17:01

Fesztiválon az Első szerelem

Debrecen, Szeged – A Csokonai Nemzeti Színház <em>Első szerelem</em> című előadása is meghívást kapott a szegedi Thealter Fesztiválra – tudatta a teátrum.

Debrecen, Szeged – A Csokonai Nemzeti Színház Első szerelem című előadása is meghívást kapott a szegedi Thealter Fesztiválra – tudatta a teátrum. A Beckett-adaptációt – amely a Deszka Fesztivál szakmai és közönségsikerét is magáénak tudhatja – Gemza Péter rendezte. A debreceni színház művészeti vezetője nem csupán rendezőként lesz jelen Szegeden, hiszen a kortárs színházi seregszemle díszvendége, Urbán András rendező és Horváth Csaba rendező-koreográfus mellett tréningkurzusok vezetésére is felkérést kapott. Az idei képzés központi témája az Antigoné – olvasható a közleményben.

A fesztivált július 18–26. között rendezik; az Első szerelem július 24-én, csütörtökön 20 órától szerepel. A rendezés mellett a díszlet- és jelmeztervezés, valamint a koreográfia is Gemza Péter munkája. A darab főszerepét Mészáros Tibor játssza.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában