Helyi közélet

2014.07.21. 12:36

Egy mosoly nem kerül semmibe, adjunk belőle

Nyíradony - A mosolynap egészen addig nem létezett, ameddig meg nem ismertük a ByTheWay-t!

Nyíradony - A mosolynap egészen addig nem létezett, ameddig meg nem ismertük a ByTheWay-t!

A ByTheWay a tavalyi X-faktorban feltűnt fiúbanda akik a versenyben egészen a dobogó második helyéig jutottak. Rengeteg rajongóra tettek szert, akik Wayereknek hívják magukat. A fiúk nagyon sok akadályt legyőztek azért, hogy elérjék az álmaikat, emiatt közös szlogenjük: Never give up on your dreams! (Soha ne add fel az álmaidat!) Rengeteg koncert felkérésük van és mára már négy saját számmal is büszkélkedhetnek, illetve idén bezsebelték a Bravo Otto Az év felfedezettje díjat is.

Szomorú emberek a buszon

Történt egy nap, hogy a csapat egyik tagja, Patocska Olivér éppen BKV-n utazott amikor nagyon sok szomorú, komor arcot látott és elkeseredett, hogy milyen szomorú országban élünk. Ezért elhatározta, hogy ezen változtatni kell. Éppen próbára sietett ezért a csapat többi tagjával (Feng Ya Ou Ferenc, Szikszai Péter, Vavra Bence) is megosztotta az ötletét, ami mindenkinek tetszett és támogatták. Kijelöltek egy napot, minden hónap 18-át, amikor mosolynapot tart(hat) az ország. (Azért pont ezt a napot, mert a ByTheWay 2012. 08. 18-án alakult.)

Mi is a mosolynap lényege?

Aznap le kell cserélnünk a profilképünket a közösségi oldalunkon egy mosolygósra, és egész nap vidámnak kell lennünk. Nagyon fontos, hogy mosolynapkor önzetlenül segítsünk. Ez bármi lehet. Átadhatjuk a helyünket a buszon az idősebbeknek, segíthetünk a szüleinknek stb.

HBN-Asztalos Anita, Szilágyi Viktória

A teljes cikk a Napló hétfői számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában