Helyi közélet

2014.07.09. 08:03

Campus Fesztivál 2014-ben is

Debrecen - Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn.

Debrecen - Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően megújult környezetben, még magasabb színvonalon, igényes fesztivál helyszínen várja látogatóit, a tavaly több mint hatvanezer fesztiválozót vonzó rendezvény, amit áprilisban rangos szakmai elismerésben is részesített az Artisjus zsűrije. A műfajában sokszínű, és igényes programsorozat július 23-tól kezdődik.

Tavaly nyáron minden addigi rekordját megdöntötte a Campus Fesztivál, a négynapos rendezvény látogatószáma meghaladta a 60 ezret, ezzel a Campus belépett a hazai fesztiválok élvonalába. Az idei Campus Fesztivált július 23-a és 27-e között tartják a Nagyerdőn, számos hagyomány folytatódik, és nem csak programokban lesz különleges, hanem látványban, a programhelyszínek egyedi kialakításában is. A Campus Fesztivál visszaköltözik a már megújult Nagyerdei Stadion szomszédságába, újra megcsodálhatjuk a fesztivál emblémáját jelentő Víztornyot, a több mint 100 éves impozáns méretű építmény különleges megvilágítása újra varázslatos látvány lesz, csakúgy, mint a hazai labdarúgás leglátogatottabb arénája a május 1-én átadott Nagyerdei Stadion fesztiválra hangolt fényjátéka.

Az Artisjus által megítélt „Az év könnyűzenei produkciója” cím nem érdemtelenül került a Campus Fesztivál birtokába. Az évről évre gondosan összerakott programot mindig a kulturális sokszínűség jellemezte, ezt a hagyományt természetesen most sem kell majd nélkülöznie a fesztiválozóknak. A Campus hazai és nemzetközi produkcióinak zenei arculata minden műfajra kiterjed. A közel húszhektáros összterületű fesztiválon nem csak a zene dominál majd, lesz színház, mozi, sport, humor, képzőművészet, költészet, és gasztronómia is.

Programok és részletes ismertetők: a www.campusfesztival.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában