Helyi közélet

2014.06.19. 17:11

Polgármester lenne a DISZ-es Dobrossy István

Debrecen - Ismét indul az önkormányzati választáson a DISZ Közéleti Kulturális és Sportegyesület. Polgármester-jelöltjük az elnök, Dr. Dobrossy István lesz, aki a döntésről beszámoló sajtótájékoztatón úgy vélte, hogy Debrecen vezetése sokkal komolyabb dolog annál, minthogy csak politikusok tegyék.

Debrecen - Ismét indul az önkormányzati választáson a DISZ Közéleti Kulturális és Sportegyesület. Polgármester-jelöltjük az elnök, Dr. Dobrossy István lesz, aki a döntésről beszámoló sajtótájékoztatón úgy vélte, hogy Debrecen vezetése sokkal komolyabb dolog annál, minthogy csak politikusok tegyék. Szerinte inkább olyan civileknek kellene ebben részt venni mint ők – hangsúlyozta – majd azzal folytatta, hogy bár a DISZ-t általában baloldaliként szokták emlegetni valójában jobboldaliak és középen állók is megfordulnak náluk.

Kiemelte, hogy a városi közgyűlésben az elmúlt négy évben tett felszólalásaik is azt bizonyítják, nem ideológiai, hanem gazdasági alapon közelítenek a problémákhoz. Így például azokat az önkormányzati ingatlanokat, épületeket, amelyek régóta kihasználatlanok akár alacsonyabb áron is el, vagy 10-20 évre bérbe adnák, olyanoknak akik ott munkahelyeket teremtenének, adót fizetnének.

Megválasztásuk esetén nagyobb városi területeket is rehabilitálnának, melynek köszönhetően fellendülhetne az építőipar.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában