Helyi közélet

2014.06.26. 10:56

Korszerűbb gyógyászat Nyíradonyban

Nyíradony - Május végén elindult annak a projektnek a kivitelezési munkálata, amelynek eredményeként kibővül az egészségügyi központ Nyíradonyban.

Nyíradony - Május végén elindult annak a projektnek a kivitelezési munkálata, amelynek eredményeként kibővül az egészségügyi központ Nyíradonyban. A 80 millió forintos uniós támogatással megvalósuló beruházás elsődleges célja, hogy a bővítést követően a település lakói minőségi ellátásban részesüljenek egy olyan intézményben, amely költséghatékonyan és betegbarát módon működik.

A település egészségügyi alapellátását biztosító intézménye közel 8 ezer ember számára biztosítja a háziorvosi és gyermekorvosi praxison keresztül az alapellátást, továbbá helyet ad a fogorvosi ellátásnak és az orvosi ügyeleti szolgálatnak is. A támogatásnak köszönhetően két új gyermekorvosi rendelő megépítésére kerül sor, ezáltal elérhető lesz, hogy felnőtt és gyermek betegek kezelése fizikailag elkülönüljön, kiszolgálva ezzel az eltérő igényeket.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában