Helyi közélet

2014.06.03. 19:22

Jobbik: Június 4. minden magyarnak fáj

Debrecen - Június 4. fáj annak, aki magyar – jelentette ki Ágoston Tibor önkormányzati képviselő a Magyar Fájdalom szobornál, ahol a Jobbik debreceni alapszervezete emlékezett a trianoni döntés 94. évfordulójára.

Debrecen - Június 4. fáj annak, aki magyar – jelentette ki Ágoston Tibor önkormányzati képviselő a Magyar Fájdalom szobornál, ahol a Jobbik debreceni alapszervezete emlékezett a trianoni döntés 94. évfordulójára. A képviselő történelmi visszatekintésében arról beszélt, hogy a magyarság a megpróbáltatások ellenére is képes volt mindig megújulni.

Azt kívánjuk belekürtölni a magyar emberek szívébe, hogy magyarnak lenni büszke gyönyörűség” – fogalmazott.

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának nevében felszólaló Szabó Ákos azt mondta, a hazaszeretetet senki sem az anyatejjel szívja magába, azt tanulni, tanítani kell. Mohácsi László református lelkész pedig kijelentette: a szenvedő Krisztusban a szenvedő Magyarországra ismerünk rá, amelyre prédaként csaptak le 1920-ban a kisantant országai.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában