Helyi közélet

2014.06.22. 13:00

Ittas járművezető

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy ittas sofőrrel szemben.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy ittas sofőrrel szemben.

A rendőrök 2014. május 17-én 2 óra 12 perc körüli időben, Hajdúszoboszlón az Arany János utcán észrevettek egy gépkocsit, ami kivilágítatlanul, nagy sebességgel közlekedett velük szemben.

Az egyenruhások megállították a gépkocsit és intézkedés alá vonták a sofőrt, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járőrök a helyi lakost további mintavétel céljából előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig bevonták. A rendőrök a 33 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és a büntetőeljárás során szakértőt rendeltek ki, valamint az elkövetett szabálysértések miatt feljelentést tettek a sofőr ellen.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a terhelttel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte és a nyomozás iratait 2014. június 18-án vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában