Helyi közélet

2014.06.14. 19:29

Ballagás a Körösszakáli iskolában

Körösszakál - Feldíszített iskolai folyosók, osztályok várták a ballagási ünnepségre érkezőket. Amikor megszólalt az iskola csengője Győri Zoltán iskolaigazgató, Monok Sándorral az élen elindult a búcsú útjára 11 diák.

Körösszakál - Feldíszített iskolai folyosók, osztályok várták a ballagási ünnepségre érkezőket. Amikor megszólalt az iskola csengője Győri Zoltán iskolaigazgató, Monok Sándorral az élen elindult a búcsú útjára 11 diák. Bejárták a tantermeket, ahol nyolc évig jártak. Majd az iskolaudvaron minden gyermek búcsúzott az iskolától, az iskolatársaktól, tanáraiktól. Megköszönték szüleiknek azt a gondoskodást, amit értük tettek.

Az igazgató úr elmondta a megjelenteknek, hogy a most búcsúzó nyolcadik osztályos tanulók megállták helyüket az iskolában. Mindennapi tevékenységükkel gyarapították az iskola, a település hírnevét.

A diákok kedves szavakkal és virágcsokorral köszönték meg tanáraiknak és az iskola dolgozóinak a tanulmányaik alatt kapott támogatást, törődést.

Végül pedig a sok-sok szülői és rokoni gratuláció és ajándék következett, mellyel emlékezetessé fog válni elsősorban a nyolcadikosok számára a ballagási ünnepség.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában