Helyi közélet

2014.06.11. 08:52

Balesetet okozott a lopott autóval

Hajdú-Bihar - A rendőrök elfogták azt a három tettest, akik Debrecenben 12 darab gépkocsit törtek fel.

Hajdú-Bihar - A rendőrök elfogták azt a három tettest, akik Debrecenben 12 darab gépkocsit törtek fel.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. június 10-én 3 óra 22 perckor egy nő telefonon arról értesítette, hogy Debrecenben, az egyik Mikepércsi úti társasház belső parkolójában három férfi gépkocsikat tör fel. A bejelentő elmondta, hogy a tettesek egy piros színű Suzuki típusú személygépkocsival az Epreskert utca irányába elhajtottak. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol azt tapasztalták, hogy az eltulajdonított Suzukival az egyik tettes nekiütközött egy parkoló autónak. Az egyenruhások a három fiatalt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a 19 éves bocskaikerti Z. Gézát, a 19 éves hajdúsámsoni Sz. Norbertet, valamint 16 éves debreceni társukat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A megalapozott gyanú szerint a terheltek aznap a Mikepércsi úton összesen 12 darab gépjárművet törtek fel, melyekből különböző értéktárgyakat eltulajdonítottak. A gyanúsítottak a társasház parkolójából az egyik gépkocsival megpróbáltak elhajtani, majd egy másik jármű kesztyűtartójában találtak egy pótkulcsot, így azt az autót ellopták, azonban Z. Géza azzal balesetet okozott.

A Debreceni Rendőrkapitányság Gépjármű-felderítési Alosztálya ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában