Helyi közélet

2014.05.08. 18:10

„Tiltsák el a bírói hivatás gyakorlásától!”

Budapest, Debrecen - Felföldi József és kollégái petíciót vittek a házelnöknek és a főbírónak.

Budapest, Debrecen - Felföldi József és kollégái petíciót vittek a házelnöknek és a főbírónak.Felföldi József édesipari vállalkozó cége ellen egy ausztrál vállalkozás évekkel ezelőtt nemzetközi védjegybitorlási pert indított, melynek keretében a magyar bíróság a debreceni céget öt évre eltiltotta egy bizonyos terméke gyártásától és forgalmazásától. Azóta Felföldi József Németországban, Spanyolországban és Dél-Koreában is megnyerte a pert, a magyar bíróság tavaly mégis úgy döntött, hogy nem jogosult a 2,5 milliárd forintos kártérítésre.

Alkalmatlanok

Felföldi József csütörtökön többszáz kollégája társaságában érkezett Budapestre, hogy átadja az eset kapcsán megfogalmazott petíciójukat Kövér László házelnöknek és Dr. Fazekas Sándornak, a Fővárosi Törvényszék elnökének. Ebben követelik, hogy egy bizonyos bírónőt, illetve a perben eljárt összes bírót (mint a hivatásuk gyakorlására és folytatására alkalmatlanokat) örökre tiltsák el a bírói hivatás gyakorlásától. A népes küldöttség bizonyos értelemben már elérte a célját, hiszen mindkét közintézményben átvették tőlük a petíciót.

HBN


Felföldi József, az extrém édessége- iről elhíresült debreceni vállalkozó többszáz kollégája társaságában kereste fel csütörtökön a Parla- mentet és a Fővárosi Törvényszék épületét, hogy átadják petíciójukat.


Debrecen, Budapest – Felföldi Józsefnek elege lett abból, hogy éppen a magyar bíróság „kosarazta ki”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában