Helyi közélet

2014.05.21. 15:23

Folytatódnak Debrecenben az út-, járda- és parkolófelújítások

Debrecen - Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata kormánytámogatásból valósítja meg a 2-es villamospálya nyomvonala mentén található út-, járda- és parkolófelújításokat. A kivitelezési munkálatok folytatódnak.

Debrecen - Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata kormánytámogatásból valósítja meg a 2-es villamospálya nyomvonala mentén található út-, járda- és parkolófelújításokat. A kivitelezési munkálatok folytatódnak.Jelenleg a Mikszáth Kálmán utcán aszfaltozási, a Petőfi téren járda- és útburkolat-felújítási munkálatok zajlanak.

A kivitelező elkezdte a munkavégzést a Mester utcának a Bethlen utca és a Csemete utca közötti szakaszán, valamint a Hunyadi János utcának a Füvészkert utca és a Bethlen utca közötti szakaszán is. Az érintett területek új aszfaltburkolatot kapnak.

A kormánytámogatás révén hamarosan megújulnak a Kálvin tér útburkolata, járdái és parkolói, valamint a Kartács utcai szervizút menti parkolók is.

A következő időszakban – várhatóan 2014 júliusának végéig – számos további helyszínen is nagyfelületű aszfalt-felújítási munkálatok várhatók.

A kivitelezési munkák ideje alatt az érintett útszakaszokon forgalomkorlátozás, sávszűkítés lesz. Kérjük a járművezetőket, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek!

Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja!

Türelmüket, megértésüket köszönjük!

- Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában