Helyi közélet

2014.05.26. 13:02

A leendő hallgatók útját egyengetik

Debrecen – A felsőoktatási képzés sajátosságaira igyekszik felkészíteni a középiskolásokat a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara, illetve a Szent József Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium második közös tehetséggondozó projektje, melyet hétfőn mutattak be az iskolában.

Debrecen – A felsőoktatási képzés sajátosságaira igyekszik felkészíteni a középiskolásokat a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara, illetve a Szent József Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium második közös tehetséggondozó projektje, melyet hétfőn mutattak be az iskolában. A kezdeményezés többek között „bemutatja, módszertani tanácsokkal készíti elő az önkéntes munkát, felhívja a figyelmet a felsőoktatási hallgatók előtt álló pályázati lehetőségekre, pályázatírói ismereteket ad át. Emellett a határ menti régió multietnikus együttélési formáinak kutatásába, a terepmunkába is bepillantást enged” – olvasható az egyházmegyei közleményben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában