Helyi közélet

2014.04.06. 09:43

Vádemelési javaslat a kaszással szemben

Konyár - Kaszával a kezében ment vissza az ünnepségre az a konyári férfi, aki ellen a rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

Konyár - Kaszával a kezében ment vissza az ünnepségre az a konyári férfi, aki ellen a rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 11-én 13 óra 40 perc körüli időben Konyáron, egy családi rendezvényen a terhelt vitatkozni kezdett egy férfival és annak családjával, majd dulakodtak egymással. A vendégek kitessékelték az udvarról a gyanúsítottat, aki később egy kaszával a kezében ment vissza az ünnepségre, amivel megfenyegette a házigazdát.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a Készenléti Rendőrség járőreivel közösen a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak meg, melynek eredményeként elfogták és a Derecskei Rendőrőrsre előállították a 20 éves R. A.-t, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse a helyi lakossal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértő bevonásával – folytatott nyomozást befejezte és keletkezett iratokat 2014. április 2-án vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában