Helyi közélet

2014.04.14. 10:59

Telefonon bukott le a táskatolvaj

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a tettest, aki az egyik debreceni szórakozóhelyen ellopta a sértett táskáját.

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a tettest, aki az egyik debreceni szórakozóhelyen ellopta a sértett táskáját.A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 13-án 3 óra körüli időben, Debrecenben a Kossuth utcán található egyik szórakozóhelyen egy lány letette a táskáját a benne lévő telefonjával és más értékeivel egy asztal mellé, majd azt őrizetlenül hagyta. Mire a sértett visszament az asztalhoz, már nem találta ott a táskáját, ezért egy másik készülékről megpróbálta többször felhívni a mobiltelefonját, amit valaki felvett. Lehetett hallani a háttérben, hogy egy másik vendéglátóhelyen szól a zene, ezért a lány társaival átment oda, ahol újra megcsörgették a telefont és észrevettek egy gyanús fiút, akit kérdőre vontak, valamint értesítették a rendőrséget.

Az esetről történt bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök intézkedés alá vonták a fiatalt, akitől előkerült az eltulajdonított mobiltelefon, valamint egy pénztárcát is találtak nála, melyben a sértett nevére szóló iratok voltak. Az egyenruhások a tettest elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 19 éves K. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. A helyi lakos a rendőröknek megmutatta azt is, hogy ellopott táskát a Piac utcán hová rejtette.

A Debreceni Rendőrkapitányság ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában