Helyi közélet

2014.04.03. 14:16

Országgyűlési választás 2014 - Pallás: A térség problémái súlyosabbak az átlagnál

Debrecen - Győzni szeretne a Kormányváltók szövetsége az április 6-ai választáson a megye választókerületeiben és országosan egyaránt – jelentette ki Kovács László volt külügyminiszter Pallás Györggyel közös csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Debrecen - Győzni szeretne a Kormányváltók szövetsége az április 6-ai választáson a megye választókerületeiben és országosan egyaránt – jelentette ki Kovács László volt külügyminiszter Pallás Györggyel közös csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az egykori szocialista pártelnök hét pontban foglalta össze, miért van szükség kormányváltásra.

Mint fogalmazott, a jelenlegi az elmúlt időszak legkorruptabb kormánya, amely félrevezette az embereket, a demokráciát pedig leépítette. Pallás György, a megye 3-as számú választókerületében induló Kormányváltó-jelölt azt mondta, minden településen azt tapasztalta, hogy az emberek elszegényedtek, nincs munkájuk, ezért a fiatalok elvándorolnak az országból, s a kis- és középvállalkozások is nehéz helyzetben vannak. Hozzátette, a térség problémái összességében az országos átlagnál is súlyosabbak.

Kovács László úgy véli, valódi munkahelyekre van szükség, ezért 100 ezer forintra emelik a nettó minimálbért, és a rokkantsági nyugdíjakat is felülvizsgálják. Megszüntetnék továbbá a gyermekéhezést, és helyreállítanák a demokráciát is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában