Helyi közélet

2014.04.04. 15:37

Országgyűlési választás 2014 - Rónai: Van esély a kormányváltásra!

Debrecen - A megyében és országosan is győzelemben bízik dr. Rónai György.

Debrecen - A megyében és országosan is győzelemben bízik dr. Rónai György.

A Kormányváltók színeiben, a 2-es számú választókerületben induló politikus szerint erre megvan az esélyük. Úgy véli, nem véletlen, hogy Orbán Viktor szombaton Debrecenben tart nagygyűlést. Mint fogalmazott, a miniszterelnök odamegy, ahol mozgósítani kell.

Dr. Szegedi István – aki a 1-es választókerületben száll ringbe – azt mondta, szoros eredményt vár, és könnyen lehet, hogy a Kormányváltók fognak örülni. Véleményét a kampánybeli tapasztalataira alapozza: az emberek ugyanis elégedetlenek, kormányváltást akarnak. Mint fogalmazott, komoly társadalmi különbség alakult ki a szegények és a gazdagok között, az elszegényedés miatt sokan nem jutnak el a Főnix csarnokba, eközben olyan luxusberuházások épültek, mint a befejezetlen Latinovits Színház.

Dr. Rónai György azt mondta: megengedhetetlen, hogy Pacon, Bánkon vagy a Biczó István-kertben még mindig nincsenek kiépített utak, és a gyerekek télen sárban mennek a buszmegállóba. Hozzátette, kormányváltás esetén munkahelyeket teremtenek, így megállítható a megélhetési bűnözés is.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában