Helyi közélet

2014.04.28. 13:04

Mondjon le a MODEM igazgatója!

Debrecen - A képeltűnések miatt lemondásra szólította fel a MODEM igazgatóját, Kukla Krisztiánt a városi közgyűlésben DK-sként politizáló Varga Zoltán.

Debrecen - A képeltűnések miatt lemondásra szólította fel a MODEM igazgatóját, Kukla Krisztiánt a városi közgyűlésben DK-sként politizáló Varga Zoltán.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, hogy nyilvános adatok szerint, míg az intézmény vezetőjének idei munkabére 8 és fél millió forint, az utazás kiküldetés összege 3 millió 400 ezer forint, addig biztosításra mindössze 2 millió forintot költenek. Ráadásul ez az összeg évről-évre csökken.

Varga Zoltán szerint az intézmény alkalmatlan arra, hogy a 3,4 milliárd forint értékű Antal-Lusztig gyűjtemény gondos kiállítótere legyen, a letétbe helyezett alkotások őrzése, kezelése nem megfelelő.

HBN


Debrecen - A város önkormányzata teljes körű biztosítással rendelkezik az ingó és ingatlan vagyontárgyak tekintetében – közölte a polgármesteri hivatal a Modemben történt képlopással kapcsolatban újságírói érdeklődésre.


Képet vegyenek, képet vegyenek! Valódi, Csontváry Kosztka meg Nemes Lampért! Ócsírt adom, de csak magának, nem sok, csak 10 millió darabja! Képet vegyenek, alkalmi vétel! – na, így egészen biztosan nem fogják árusítani a Modemből hetekkel ezelőtt eltűnt két értékes festményt. Kovács Zsolt írása.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában