Helyi közélet

2014.04.25. 13:35

Holnap lesz a fergeteg estje

Debrecen - Az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar április 26-án a Főnixben.

Debrecen - Az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar április 26-án a Főnixben.

Kétszázötven perc színházi élményt ígér holnap estére a fergeteges produkció, melynek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már Kanadából, az Egyesült Államokból, Angliából és Németországból is érdeklődnek a menedzserek utána. A darab középpontjában egy szerelmi történet áll, amelyet Andrássy gróf és Sisi királyné kapcsolata ihletett.

– Véleményünk szerint ebben a romantikus köntösben történhetett a legendás szerelem, melynek ezt a különleges feldolgozását eddig minden bemutató után vastapssal ünnepelte a közönség. Látva ezt a csodás produkciót, az emberek azt fogalmazták meg, örülnek annak, hogy magyarok - nyilatkozta Vona Tibor, az ExperiDance Production producere-tulajdonosa.

Beke Farkas Nándor, a márciusban hungarikummá minősített 100 Tagú Cigányzenekar főtitkára-menedzsere kedélyesen arról számolt be, hogy a zenekarra jellemző művészi szabadság helyett ebben a darabban óramű pontossággal kell a negyven zenésznek játszani, hisz nem szeretnék, hogy a szólista táncosnak fennakadjon a lába.

HBN–SZL


Debrecen - Román Sándor tánctársulata, az ExperiDance Production és a Magyar Örökség-díjas 100 Tagú Cigányzenekar szólistái különleges, új produkciójában az 1800-as évek második felének elfeledett világa elevenedik meg.


Debrecen - Európából is van érdeklődés az ExperiDance és a 100 tagú cigányzenekar közös műsora iránt.


Debrecen - Nincs megállás, májusban Azerbajdzsánba készül a zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában