Helyi közélet

2014.03.06. 07:59

Minden élménnyel több leszel!

Debrecen - A 34. Budapesti Tavaszi Fesztivál minden műfaj kedvelőjének tartogat meglepetést.

Debrecen - A 34. Budapesti Tavaszi Fesztivál minden műfaj kedvelőjének tartogat meglepetést.A régió legjelentősebb utazási kiállítása, az Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár több mint száz kiállítóval, vásári akciókkal március 14–16. között várja a kikapcsolódás szerelmeseit a Kölcsey Központban – díszvendégként a főváros és környéke mutatkozik be.

Minden napra jut

Budapest számos csodát és meglepetést rejt: pazar gyógyfürdői, nyüzsgő belvárosa, romkocsmái, pezsgő multikulturális élete, világörökségi helyszínei és a Duna-part mind-mind olyan vonzerő, ami a város egyedi és sehol máshol nem tapasztalható atmoszféráját adja. Program a fővárosban az év minden napjára jut, legyen szó komoly- vagy könnyűzenéről, táncról, kiállításról. A 34. Budapesti Tavaszi Fesztivál március 21-étől április 6-áig minden műfaj kedvelőjének tartogat meglepetést, a programokat a művészeti intézmények összehangolásával állították össze. A zene mellett a szín- és táncművészet, a képzőművészet, a fotográfia, a film és az új cirkusz is fókuszba kerül, a fesztivál szinte az egész várost birtokba veszi: a legváratlanabb helyeken bukkannak fel zenészek, táncosok, performanszok – melyeknek akár a nézők is részévé válhatnak.

Gyűjtemények és bobpálya

A kirándulások, túrák és városlátogatások szerelmesei egyaránt kedvükre válogathatnak a Budapest és Környéke Turisztikai Régió attrakcióiból, amelyekkel kapcsolatban a debreceni utazási vásáron is bővebb tájékoztatásra lehet számítani, sőt egyedi, a vásárra összeállított ajánlatokat is kaphatnak a látogatók.

Az Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár a Kölcsey Központban március 14–15-én 10–18 óráig, vasárnap pedig 10–16 óráig várja ajánlataival a közönséget.

HBN-SzL

További részletek a Napló mai számában és a naplo.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában