Helyi közélet

2014.03.27. 18:34

Jobbik: nem segített a Fidesz

Debrecen - Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt lakoltattak ki egy hitelcsapdába esett családot Apafi utcai lakásukból - számolt be a társasház előtt tartott sajtótájékoztatón Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, önkormányzati képviselő.

Debrecen - Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt lakoltattak ki egy hitelcsapdába esett családot Apafi utcai lakásukból - számolt be a társasház előtt tartott sajtótájékoztatón Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, önkormányzati képviselő.Mint elmondta: akkor azt szorgalmazták, hogy a város biztosítson krízislakásokat a devizakárosultaknak. Erre Balázs Ákos, a Fidesz frakcióvezetője azt nyilatkozta, hogy a Jobbik nyitott kapukat dönget, hiszen igényelhetnek krízislakást az ilyen helyzetbe kerültek. Az időközben szétesett család a mai napig nem kapott ilyet.

Kőszeghy Csanád Ábel szerint, a Fidesz mindössze egy egyszeri 4500 forintos támogatást nyújtott.

Herpergel Róbert, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje arról beszélt, hogy amennyiben pártja hatalomra kerülne egyebek mellett meghosszabbítaná a kilakoltatási moratóriumot.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában