Helyi közélet

2014.02.05. 10:35

Talicskával tolták el

Hajdú-Bihar - A nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a két gyanúsított ellen, akik egy lakatlan ház udvaráról vasat loptak.

Hajdú-Bihar - A nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a két gyanúsított ellen, akik egy lakatlan ház udvaráról vasat loptak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére telefonon érkezett állampolgári bejelentés 2013. november 25-én 13 óra 39 perckor arról, hogy Derecskén az egyik lakatlan, eladó ház udvarára két fiú bement és az ott található vasbeton elemeket kalapáccsal bontani kezdték. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök arra lettek figyelmesek, hogy a tettesek egy vasdarabokkal megpakolt talicskával távoznak az ingatlanról. A rendőrök az utcában intézkedés alá vonták a két helyi lakost, akiket bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak és a rendőrőrsre előállítottak. A nyomozók a 18 éves Gy. Józsefet és 16 éves társát gyanúsítottként hallgatták ki.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse a terheltekkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában