Helyi közélet

2014.02.14. 07:30

Megkérdeztük: Zavarná-e ha a lakókörnyezetében adótorony épülne?

Debrecen - Ezúttal a tervezett adótorony-építésről kérdeztük a városlakók véleményét.

Debrecen - Ezúttal a tervezett adótorony-építésről kérdeztük a városlakók véleményét.

– A belvárosban nem tudom elképzelni az adó-vevő tornyokat, csak külterületen. Ha nekem az udvaromra vagy a közelébe állítanának egy tornyot, az eléggé zavarna – válaszolta kérdésünkre Domoki Mária.

Lakatos Ferenc úgy véli, hogy a tornyok káros sugarakat bocsátanak ki, ezért egészségtelenek, így nem örülne neki, ha a közelükben állítanának fel egyet. Hozzátette: a tornyok nem csak károsak, de esztétikailag is zavaróak, ezért a környékén lévő ingatlanok értéke jelentősen csökkenhet.

– Manapság már minden káros az egészségre, ezért engem különösebben nem zavarna, ha a közelünkben állna – osztotta meg gondolatait Varga Nikolett.

Kovács Dolli szintén úgy gondolja, minden szennyezett, de azért nem értékelné, ha a közelükben lenne ilyen torony. Mint elmondta, panelban laknak, ezért oda nem építenek ilyet.

– Ha én lennék a mobilszolgáltató cég vezetője, akkor semmiképp sem építenék lakott területen belülre ilyen tornyot, hiszen nagyon káros az egészségre. Szerintem inkább vállalniuk kellene, hogy ott nem olyan erős a jel, nem pedig tönkretenni az emberek környezetét – mondta Balogh Natália.

Varga Luca úgy véli: ha engedélyt adtak az építésére, akkor nem lehet olyan káros, ahogy mondják.

HBN-SZM | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában