Helyi közélet

2014.02.20. 10:54

Küldjön hírt! - Orosz T. Csaba olvasóival találkozott Hosszúpályiban

Hosszúpályi - 2014.02.18-án a hosszúpályi Bem József Művelődés Ház Községi könyvtárában nagy sikerű író-olvasó találkozó zajlott Orosz T. Csaba író, költő, publicista részvételével az Életfa Művészeti Klub rendezésében.

Hosszúpályi - 2014.02.18-án a hosszúpályi Bem József Művelődés Ház Községi könyvtárában nagy sikerű író-olvasó találkozó zajlott Orosz T. Csaba író, költő, publicista részvételével az Életfa Művészeti Klub rendezésében. Az eseményen a klub tagja, Kiss Erzsébet mondott bevezetőt, majd néhány szóban bemutatta az író eddigi munkásságát. Ezután Orosz T. Csaba köszöntötte a nagyszámú megjelenteket, majd dr. Gáti Zsuzsanna részleteket olvasott fel a szerző legújabb regényéből, az Árpád népe avagy requiem egy országért című műből. Ezután Berényi András polgármester köszöntötte az esemény résztvevőit, majd a közönség kérdéseire válaszolt a szerző, végül dedikálással zárult a jó hangulatú rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában