Helyi közélet

2014.02.26. 08:30

Hét év után találtak rá a Debrecenből elkóborolt kutyára

Filmbe illő történet kerekedett a Debrecenből elcsatangolt, Berettyóújfalun megtalált német juhászkutyáról. Max élete javát csavargással töltötte, hét év után talált haza.

Filmbe illő történet kerekedett a Debrecenből elcsatangolt, Berettyóújfalun megtalált német juhászkutyáról. Max élete javát csavargással töltötte, hét év után talált haza.Egy idős kutya kóborol a kórház előtt - értesítette egy rendőrnő az állatvédőket Berettyóújfaluról. A kiérkező állatbarátokat a chipolvasó segítette a gazdi megtalálásában, akivel interneten keresztül vették fel a kapcsolatot.

Maxet egy éven át keresték plakátokkal, hirdetések útján, gazdái bizonyára lemondtak már arról, hogy valaha is hazakerülhet.

Az otthonától 35 kilométerre elcsatangoló Max nyolc esztendős, ebből hetet az utcákon töltött. A hosszú kóborlás ellenére a kutyára jó egészségi állapotban találtak rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában