Helyi közélet

2014.02.20. 10:49

Bíróság elé állnak a fatolvajok

Bocskaikert - A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben, akiket az erdőben fogtak el.

Bocskaikert - A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben, akiket az erdőben fogtak el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. február 14-én 16 óra 24 perckor telefonon érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy a Bocskaikert mellett található erdőben két férfi engedély nélkül vágja a fákat. A helyszínre irányított járőrök tetten érték a tolvajokat, akik éppen egy nyárfát akartak kivágni egy kézi fűrésszel. A rendőrök a hajdúhadházi lakosokat elfogták és a kapitányságra előállították, valamint lefoglalták tőlük a fűrészt. A nyomozók H. Sándort és N. Gábort gyanúsítottként kihallgatták, amely során mindketten beismerő vallomást tettek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a 33 és 34 éves terheltekkel szemben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2014. február 17-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában