Helyi közélet

2014.02.28. 12:31

A csalikerékpárt sikerült ellopnia

Debrecen - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki Debrecenben ellopott egy kerékpárt. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Debrecen - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki Debrecenben ellopott egy kerékpárt. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 27-én 5 óra 6 perckor telefonon egy férfi tett bejelentést a Debreceni Rendőrkapitányságra, mert valaki a „Tolvajkergetők” csapata által a Csemete utcára kihelyezett, lelakatolt csalikerékpár zárját elvágta és a biciklivel elhajtott. A rendőrök forrónyomos intézkedéseket hajtottak végre, amely során – a sértett közreműködésével – adatokat gyűjtöttek annak érdekében, hogy az ismeretlen tettest azonosítsák és kézre kerítsék. A bejelentő később értesítette a nyomozókat arról, hogy a kétkerekűt utoljára az Egyetem sugárúton látták, amellyel a tolvaj 12 óra 5 perckor tovább hajtott.

A rendőrök a kapott személyleírás alapján azonnal keresni kezdték a férfit, akit az egyenruhások 20 perc alatt a Székely utcán fogtak el. A járőrök a hajdúhadházi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók a 31 éves V. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozóhatóság V. Istvántól a kerékpárt lefoglalta, amit a rendőrök még aznap visszaadtak a sértettnek.

A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett terheltet a Debreceni Járásbíróság 2014. február 28-án előzetes letartóztatásba helyezte.

A Debreceni Rendőrkapitányság vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában