Helyi közélet

2014.01.30. 07:57

Super Bowl nap Debrecenben

Debrecen - Programokkal teli nappal záródik a tojásfoci hét február 2-án.

Debrecen - Programokkal teli nappal záródik a tojásfoci hét február 2-án.

Már csak pár nap és a malacbőr szerelmesei a televízió előtt ülve nézhetik a 48. Super Bowl kezdőrúgását, amelyen a Seattle Seahawks és a Denver Broncos méri majd össze erejét. A cívisvárosra is hatott ez a láz, hiszen nem csak a Gladiators, de a debreceni Amerikai Kuckó is készült erre a napra. Vasárnap 14 órától a Gázvezeték utcai Stadionban kezdődik a nap, ahol a hajdúsági gárda tart nyílt tagtoborzó, amelyre a klub várja a csatlakozni vágyókat, és akiket érdekel ez a sportág. Az alkalomra javasolt az időjárásnak megfelelő öltözék.

Az Amerikai Kuckó pedig 17 órától várja a látogatókat, ahol igazi meccs előtti hangulatot teremtenek, hiszen lehetőség lesz barbecue sütésre is, illetve több színes és érdekes programokkal is készülnek Makranczi László, a Debrecen Gladiators sajtóreferense segítségével. Az este fénypontja pedig a közös Super Bowl nézés, amelyet a kuckóban is megtehetnek az érdeklődők, illetve a Valhalla Sörözőben a Gladiátorokkal. Az Amerikai Kuckó ingyenes programjaira regisztrálni kell az [email protected] címre február 1-ig.

HBN-MAL

A részletes program:

Debrecen Gladiators:

14.00: Nyílt tagtoborzó a gázvezeték utcai Stadionban

22.00: Közös Super Bowl nézés a Valhalla Sörözőben

Debreceni Amerikai Kuckó (Méliusz Juhász Péter Könyvtár):

17.00-21.00: Barbecue sütés, filmvetítés, játékok és érdekességek az NFL-ről, a csapatokról és a Super Bowl-ról.

21.00: Péntek Esti Fények levetítése és beszélgetés a filmről

0.00: Közös Super Bowl nézés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában