Helyi közélet

2014.01.30. 09:28

„Mindent egymásnak köszönhetünk”

Debrecen - A szépségkirálynő és a díjugrató bajnok kamaszkori szerelme érett kapcsolattá vált.

Debrecen - A szépségkirálynő és a díjugrató bajnok kamaszkori szerelme érett kapcsolattá vált.

Rákosi Annamária és ifj. Tóth László neve nem ismeretlen a debreceniek számára, hiszen mindketten sokat tettek azért, hogy győzelmeikkel hírét vigyék a városnak. Ennek ellenére – mint a velük készült rendhagyó interjún kiderült – Debrecen egyetlen prominensének sem volt fontos, hogy legalább egy köszönömöt mondjon a fiataloknak. Laci leszögezte: nem is vágyik rá. – Amit elértem, azt magamért, a családomért, Ancsiért tettem. Nemcsak ennek apropóján beszélgettünk velük szerkesztőségünkben.

Az életed a Miss World Hungary megnyerése óta reflektorfényben zajlik, de mi lesz a következő királynőválasztás után?

Rákosi Annamária: - Nyáron diplomázom molekuláris biológiából, s közben átadom a koronámat is, így mindenképp lezárul majd egy fontos fejezet az életemben. A jövővel kapcsolatban nem változtak a terveim, továbbra is szeretnék orvoslátogatóként elhelyezkedni, de mivel a matematikát nagyon szeretem, így nem kizárt, hogy újra tanulni fogok, ezúttal valamilyen gazdasági szakon. Mindezek mellett akár a szépségiparban is vállalnék szerepet, hiszen engem is az előző királynők segítettek a felkészülésben. Mert nem elég a szépség, fejben is ott kell lenni, hiszen a világversenyen 130 lány van összezárva a Föld minden tájáról, s napi öt óra alvás, folyamatos programok, edzések, próbák mellett is tudni kell a legjobb formánkat hozni. Én viszont már – mivel elértem a legmagasabb szintet, duplázni pedig nem lehet – nem indulok több koronáért.

A teljes cikk a Hajdú-bihari Napló csütörtöki számában, vagy a naplo.hu-n olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában