Helyi közélet

2013.12.13. 08:32

Top 100: a legnagyobbak

Debrecen - Tizennegyedik alkalommal osztották ki a megye gazdasági vállalkozásainak szóló elismeréseket.

Debrecen - Tizennegyedik alkalommal osztották ki a megye gazdasági vállalkozásainak szóló elismeréseket.

Dr. Ábrahám László, a National Instruments Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kapta idén az Inform Média által három éve alapított TOP 100 Gazdasági Díjat a szakmai zsűri döntése alapján. 2011 és 2012 között a legtöbbet, 18 pozíciót javított, így a 46.-ról a 28. helyre lépett a legnagyobb árbevételű cégek Hajdú-Bihar megyei listáján a berettyóújfalui székhelyű Epack Műanyagipari Kft., ezzel megszerezve a legjobban teljesítőnek járó elismerést.

A további eredmények a tavalyiakhoz hasonlóan alakultak: a legmagasabb nettó árbevételt a Tigáz Zrt. érte el, a legmagasabb adózás előtti eredményt és a legmagasabb exportárbevételt a TEVA Gyógyszergyár Zrt. tudhatta magáénak. Az utóbbi bizonyult a legnagyobb foglalkoztatónak és büszkélkedhet a legnagyobb hozzáadott értékkel is. A díjakat csütörtökön délután a Napló, a megyei kereskedelmi és iparkamara, valamint a NAV regionális igazgatósága közös rendezvényén, a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Házában adták át.

A gálán bemutatták a megye vállalkozásainak 2012. évi gazdasági teljesítményét elemző Top 100 kiadványt is.

HBN


Debrecen, 2013. december 12., csütörtök (MTI) - Hajdú-Bihar megye 100 legjelentősebb gazdasági vállalkozása foglalkoztatja a megye dolgozónak negyedét, több mint 23 ezer embert - mondta Czinege Attila, a NAV észak-alföldi regionális adó főigazgatója csütörtökön, a TOP 100 vállalkozást bemutató kiadvány megjelenése alkalmából rendezett gazdasági fórumon.


Debrecen - Igen nagy arányban járul hozzá a TOP 100 a megye adóbevételeihez.


Debrecen – Még nem igazán érzékelhető a változás. Talán egy területen lesz élénkülés, az infrastrukturális fejlesztéseknél növekszik majd a cső-igény – mondta Orosz János.


Debrecen - Érdekes, informatív, színes - röviden így jellemezte a csütörtökön bemutatott TOP100 gazdasági magazint T.Tóth Tibor, megjegyezve, hogy a tartalmában összeszedett kiadványt élmény lapozgatni. 


Debrecen - Az iPhone nem tartalmaz új dolgot, csak nagyon ügyesen rakták össze a meglévőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában