Helyi közélet

2013.12.29. 16:03

Megkérdeztük: Mit kapott karácsonyra?

– Apróbb ajándékokat kaptam. Soha nem áruljuk el egymásnak, mit adunk, hogy meglepetés legyen. Ha valakinek nagyon nincs ötlete, mire vágyom, akkor azért adok instrukciókat – válaszolta kérdésünkre Vatai Zoltán.

– Apróbb ajándékokat kaptam. Soha nem áruljuk el egymásnak, mit adunk, hogy meglepetés legyen. Ha valakinek nagyon nincs ötlete, mire vágyom, akkor azért adok instrukciókat – válaszolta kérdésünkre Vatai Zoltán.Kecskés Edina meg szokta beszélni a szüleivel, mi kerüljön a karácsonyfa alá, így idén telefont kapott. Ugyanakkor hozzátette: a barátainak szánt csomag tartalmát titokban tartotta. – Ruhát, könyvet, pénzt, valamint más apró hasznos holmit kaptam az ünnepre. Több ajándék előre meg volt beszélve, a pénzből pedig azt veszek, amit én szeretnék – nyilatkozott Ábel Andrea. Horváth Ádám elmondta: parfümöt, apróbb meglepetéseket és személyre szabott ajándékokat kapott karácsonyra. – Kozmetikumokkal és piperecuccokkal leptek meg. Szerettem volna még egy órát is, de sajnos nem érkezett meg idejében, és csak karácsony után kapom meg – mondta Nádasdi Nikoletta. – Nem tudtam előre, mit kapok karácsonyra, ezért is lepődtem meg, amikor egy telefon volt a csomagban. Szerettem volna egy új mobilt, de nem számítottam rá, hogy ajándékba kapom. Ezenkívül kisebb apróságok is voltak a fa alatt – fogalmazott Szarvas Diána.

HBN-SZM | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában