Helyi közélet

2013.11.09. 19:47

Öt tonna szeretet a cirkuszi porondon

Debrecen - Hat állatos produkcióval várják az érdeklődőket a Hungária Nagycirkuszban.

Debrecen - Hat állatos produkcióval várják az érdeklődőket a Hungária Nagycirkuszban.

- A porond a mi közegünk. Feleségemmel mindketten cirkuszdinasztiából származunk, egyszerűen bele van kódolva a génjeinkbe. A gyerekek nevetése, a taps hihetetlen felemelő érzés – mondta Ádám Henrik, a Hungária Nagycirkusz vezetője arra a kérdésünkre, miért varázslatos számára ez a világ. Kedvese, Wertheim Carmen hozzátette: Két hónapos a 4. gyermekem, de annyira hiányzott a szereplés, hogy szülés után 6 héttel ismét színpadra léptem.

Állatok a középpontban

Ez a cirkusz iránti tisztelet és szeretet a produkciókon is érződik, melyet a debreceni közönség november 17-ig maga is megtapasztalhat, ha ellátogat a Kishegyesi úton található sátorba. A klasszikus cirkuszi műsorok mellett – zsonglőrök, légtornászok – idomított állatok várják a látogatókat.

– A gyerekek imádják az állatokat, éppen ezért 6 ilyen produkcióval készültünk. Az arab– fríz–holland lovak, pónik, tevék mellett, fókashow-val, uszkármutatványokkal és galambrevüvel szórakoztatjuk a családokat. Fő attrakciónk a Franciaországból érkezett 5 tonnás indiai elefántlány, aki bájával a kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolja – fogalmazott Ádám Henrik. Az előadások november 9–10-én, illetve 16–17-én délelőtt 11 órától és 15 órától, november 14–15-én pedig este 6 órától tekinthetők meg. Jegyek a helyszínen kaphatók.

Bővebb információkat a www.hungarianagycikusz.hu weboldalon olvashatnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában