Helyi közélet

2013.11.08. 08:15

Látványos produkciók a cirkuszi porondon

Debrecen - A Napló-előfizetők ötvenszázalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyeket.

Debrecen - A Napló-előfizetők ötvenszázalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyeket.

Félszáz idomított állat, zsonglőrök és apró, ám annál tehetségesebb légtornászok és artisták: mindez a Hungária Nagycirkusz égisze alatt. A társulat szerdán tartotta premier előadását a Kishegyesi úton felállított sátorban, ahol a vattacukrot és popcornt majszoló gyermekek és felnőttek élvezettel nézték a látványos, s egyben szórakoztató produkciókat. Ádám Henrik és Wertheimer Carmen, a cirkusz vezetői az állatokat helyezték az előadás középpontjába, éppen ezért a bengáli tigrisek mellett az oroszlánfókák, dromedárok, lámák, szaharai púpos tevék, idomított uszkárkutyák, pónilovak és galambprodukciók is láthatóak.

5 tonna szeretet

Az előadáson hatalmas tapsot kapott, a mindössze 8 éves Liliána Angelina, aki légtornász mutatványával elkápráztatta a közönséget, csak úgy mint a szintén kisiskolás Elena. Fő attrakció, kétség kívül az 5 tonnás indiai elefántlány, aki mutatványával és bájával elvarázsolta a nézőket.

Kedvezményes jegyek

A Hungária Nagycirkusz egészen november 17-éig még városunkban tartózkodik, így mindenkinek lehetősége van e remek előadást megtekinteni. Sőt a Napló-előfizetők korlátozott számban 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a Napló-székházban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában