Helyi közélet

2013.11.06. 12:41

Három ütemben 2 hónapig dolgoznak a 4-es főút debreceni szakaszán

Debrecen - Kedden az Irinyi utca környéken kezdődött meg az aszfaltburkolat felújítása.

Debrecen - Kedden az Irinyi utca környéken kezdődött meg az aszfaltburkolat felújítása.

Mint azt már megírtuk, az összesen 33 milliárd forintos útfelújítási program érinti a 4-es főút Debrecenen átvezető szakaszának mintegy két kilométerét. A Magyar Közút Zrt.-től arra kértünk választ, hogy a felújítással járó torlódásokra mikor és hol legyünk felkészülve az érintett útszakaszon?

Először az Attila térig

A cég kommunikációs osztályvezetőjétől, Pécsi Norberttől megtudtuk, hogy az első ütem november 5-én reggel, az Irinyi utca környékén kezdődött el és az Attila térig tart várhatóan másfél-két hétig. A második ütemben az Attila tértől a Rakovszky utcáig terjedő részen dolgoznak, majd onnan a harmadik ütemben az Apafi utcáig.

A teljes szakasz felújítására összesen 60 munkanap áll rendelkezésére a kivitelezőnek. Ez ütemenként körülbelül 20 nap, amit természetesen nagyban befolyásolnak az időjárási körülmények, így a hideg beálltával már nem lehet majd aszfaltozni, ezért az addig esetleg megkezdett részt a forgalom részére ideiglenesen helyreállítják, és a jövő évben folytatják a munkát - mondta el Pécsi Norbert.

HBN-ÉP


Debrecen - Újra aszfaltozzák a 4-es főút Debrecenen átvezetőt szakaszának egy részét.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában