Helyi közélet

2013.11.26. 09:19

Elfogták a két körözött férfit

Debrecen - A rendőrök 24 órán belül elfogták a két gyanúsítottat.

Debrecen - A rendőrök 24 órán belül elfogták a két gyanúsítottat.Mint ahogy arról korábban beszámoltunk ismeretlen tettesek 2013. november 23-a 18 óra 30 perc és november 24-e 9 óra 30 perc közötti időben betörtek egy tiszagyulaházai családi házba, ahol az ott lakó 92 éves idős asszonyt bántalmazták, majd elhagyták a helyszínt.A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 és 26 éves tiszadobi lakosok ellen a nyomozóhatóság országos elfogatóparancsot bocsátott ki.

A két terheltet a járőrök 2013. november 25-én 22 óra 10 perckor Nyíregyháza belterületén igazoltatták. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a két férfit a rendőrség körözi, ezért elfogták és előállították őket a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók T. Róbertet és T. Lászlót gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, valamint előterejsztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ellenük a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában