Helyi közélet

2013.11.13. 10:37

Az álomszerű mulatság

Debrecen - Fergeteges támogatás a Heim Pál Alapítvány javára.

Debrecen - Fergeteges támogatás a Heim Pál Alapítvány javára.

Az 1800-as évek második felének elfeledett varázslatos világát jeleníti meg az ExperiDance és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak a „Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány” című legújabb produkciója, melyet a debreceni közönség november 30-án láthat a Főnix Csarnokban.

Az előadás premierjét október 4-én a fővárosi RaM Colosseumban tartották, ahol többek között olyan klasszikus dallamok keltek életre, mint Liszt rapszódiái, Monti csárdása, valamint a Pacsirta. E művek segítségével a művészek egy álomszerű, fergeteges mulatságba repítik a nagyérdeműt előadásról előadásra.

A mindenki által jól ismert magyar cigányzenékre épülő, Román Sándor által koreografált, egyedi megjelenésű táncok valóban fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra és a nézőtérre egyaránt.

Az érdeklődők amellett, hogy egy remek produkciónak lehetnek tanúi, jegyvásárlásukkal a Heim Pál Alapítvány Mesekórház Programját is támogatják.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában