Helyi közélet

2013.10.14. 09:45

Megitta a boltban, majd fizetés nélkül távozott - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 20 személyt állítottak elő, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 2 könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2013. október 13-án 13 óra 50 perckor telefonon tett bejelentést egy debreceni nagyáruház biztonsági szolgálatának munkatársa arról, hogy az üzletben visszatartanak egy férfit, aki a táskájába rejtett több árucikkel fizetés nélkül távozott a pénztártól.

A helyszínre érkező járőrök elfogták és a kapitányságra előállították a 37 éves debreceni lakost, akiről kiderült, hogy ellene érvényben van egy a Debreceni Rendőrkapitányság által korábban – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – kibocsátott elfogatóparancs is. A férfit előállítását követően meghallgatták, majd tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Debreceni Rendőrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt eljárás indult egy debreceni lakos ellen. A 48 éves férfi 2013. október 13-án 14 óra 30 perckor az egyik helyi nagyáruházban levett a polcról egy üveg szeszesitalt, amelyet a boltban megivott, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági őrök felfigyeltek a tolvajra és értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a helyi férfit elfogták, a kapitányságra előállították és meghallgatták. Az őrizetbe vett szabálysértő három napon belül bíróság elé áll.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában