Helyi közélet

2013.10.11. 19:35

„Bepróbálkoztak”, majd elhajtottak

Debrecen - Közölte a rendőrség pénteken annak a két férfinak a fantomképét, akik egy középiskolás lány vallomása szerint megpróbálták beültetni egy gépkocsiba még szeptember 17-én reggel 7 körül egy Árpád térhez közeli buszmegállóban.

Debrecen - Közölte a rendőrség pénteken annak a két férfinak a fantomképét, akik egy középiskolás lány vallomása szerint megpróbálták beültetni egy gépkocsiba még szeptember 17-én reggel 7 körül egy Árpád térhez közeli buszmegállóban. A bűncselekmény felderítésére a rendőrség nyomozócsoportot alakított. Adataik értelmében egyikük megfogta a lány karját és felszólította, hogy szálljon be az autójába. Miután nem járt sikerrel, társával együtt távozott. A rendőrség személyi szabadság megsértése bűntett miatt indított eljárást.

A két férfi 40-45 év körüli, 170-175 centiméter magasak, erős testalkatúak. Egyikük kerek arcú, haja fekete, oldalra fésült. Rajta sárgás színű, gombos, rövid ujjú ing és sötét nadrág volt.

Társa enyhén túlsúlyos, kerek arcú, borostás, sötét, rövid hajú férfi, aki khaki színű pólót, világosbarna, oldalzsebes nadrágot viselt.

Aki az esetről bármit tud, vagy felismeri a férfiakat, hívja a rendőrséget a 30–630-8885-ön, vagy a 107-es, 112-es segélyszámok valamelyikén.

HBN


Komolyan kell venni

Debrecen - Annak ellenére is, hogy az egyik diáklány biztosan hazudott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában