Helyi közélet

2013.09.23. 11:54

Azt hitte, gyorsabban intézkednek a rendőrök, ha azt hazudja, hogy megszúrták

Debrecen - Szabálysértési őrizetbe vették a valótlanságot állító férfit.

Debrecen - Szabálysértési őrizetbe vették a valótlanságot állító férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyletét 2013. szeptember 22-én 24 óra körüli időben hívta egy férfi, hogy a debreceni Hatvan utca – Bethlen utca kereszteződésénél egy késsel megszúrták. A segélyhívó számra érkezett bejelentésre az ügyeletvezető a helyszínre küldte a járőröket, akik kiérkezve az állítólagos sértetten semmilyen sérülést nem láttak. A 45 éves férfi elmondta, hogy a bejelentés előtt egy régi haragosát vélte látni az utcán, akitől megijedt és ezért hívta a rendőrséget. Úgy gondolta, hogy gyorsabb intézkedésre számíthat, ha azt állítja, hogy megszúrták.

A debreceni férfit a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd őrizetbe vették. Sz. Sándor ellen valótlan bejelentés szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Az őrizetbe vett férfit a Debreceni Rendőrkapitányság 72 órán belül bíróság elé állítja.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában