Helyi közélet

2013.07.31. 12:42

Megállóváltozások a pályaépítés miatt

Debrecen - A 2-es villamos pályaépítési munkálatai miatt két megállóhely változás lesz 2013. augusztus 1-jétől, csütörtöktől üzemkezdettől.

Debrecen - A 2-es villamos pályaépítési munkálatai miatt két megállóhely változás lesz 2013. augusztus 1-jétől, csütörtöktől üzemkezdettől.

A fenti időponttól lezárják a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium megállóhelyet, ezért a 22-es járatok az Egyetem felé, a 22Y-os autóbuszok az Auguszta felé, valamint a 31-es és 32-es autóbuszok a Doberdó utca felé nem állnak meg ezen a megállóhelyen. A 22-es járatokra legközelebb a következő, Egyetemi Sporttelep, a 22Y-os autóbuszokra a Sportkollégium, a 31-es és 32-es járatokra a Kartács utca megállóhelyen szállhatnak fel, illetve le.

A megállóhely lezárás várhatóan 2 hétig tart.

A Piac utca elnevezésű megállóhely (Alexandra Könyvesbolt előtt) a fent említett időponttól áthelyezésre kerül a villamos pályán kialakított ideiglenes megállóhelyre. Az autóbuszok és a villamospótló autóbuszok várhatóan vasárnap üzemzárásig az ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

DKV Debreceni Közlekedési Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában